Webdesign, weboldalkészítés
Frissítve: 2012-07-24
free html visitor counters
A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

"A Hlavina Kft. mosodai és takarítási tevékenységének fejlesztése, technológiai korszerűsítése"

A HLAVINA Kft. 2007. 11. 18-án alakult családi vállalkozásként az alábbi tevékenységek ellátására:
  • takarítási szolgáltatás
  • takarítógép kölcsönzési szolgáltatás
  • takarítóeszközök (takarítószerek, gépek, ipari törlőpapírok, mosdóhigiéniai termékek) kiskereskedelme.
A vállalkozás a megalakulását követő üzleti évben (2008) átlagosan 13 fő, a pályázat benyújtásának időpontjában 20 fő munkavállaló munkavégzésére alapozva tevékenykedik.
A cég ezidáig fenti tevékenységeit a 3600 Ózd, Vasvár út 105. szám alatti bérelt telephelyen látta el. A cég meglévő profiljának növekvő kapacitásigénye, valamint a 2010-ben beindítani tervezett mosodai szolgáltató tevékenység és a takarítószer kiskereskedelmi tevékenység nagykereskedelemmé történő bővítése szükségessé és indokolttá tette egy új telephely kialakítását.
A jelen pályázat tárgyát képező projekt megvalósulási helyszíne már a HLAVINA Kft 3600 Ózd, Gyár út 20. szám alatt található saját tulajdonú telephelye.
A fejlesztés tartalmi elemeit az alábbiakban ismertetjük:
A 2010-ben bevezetendő mosodai szolgáltatás kiépítése érdekében a legmodernebb technológiai színvonalat képviselő , kiváló minőségű és nagy kapacitású elektromos fűtésű ipari mosógépek(1 db 6,5 kg-os és 1 db 8 kg-os), valamint a hozzájuk tartozó ugyanilyen kapacitású (1 db 6,5 kg-os és 1 db 8 kg-os) és műszaki-technológiai jellemzőkkel rendelkező szárítógépek és tartozékaik beszerzésére kerül sor összesen 3.399.000 Ft+ÁFA értékben.
Ezekkel a nagykapacitású, hatékony munkavégzésre képes gépekkel cégünk képes lesz ellátni az előzetes piackutatás eredményeként mutatkozó piaci keresletet a mosodai szolgáltatás tekintetében.
A cég meglévő profiljának fejlesztése, kapacitásbővítése és technológiai korszerűsítése érdekében 1 db súrológép és tartozékai , valamint 1 db súroló automata és tartozékainak beszerzése történik meg összesen 1.199.950 Ft+ÁFA értékben.
A gépek mind a megrendelésre végzett takarítási szolgáltatásnyújtásban, mind a takarítógép kölcsönzési üzletágban részt vesznek.
A HLAVINA Kft jelenleg meglévő, hasonló funkciót betöltő gépei már technológiailag elavultak, hatékonyságuk és kapacitásuk elmarad a piacon jelenleg fellelhető modern eszközökétől, a beszerzendő gépek nagyobb kapacitással és jobb műszaki jellemzőkkel és felszereltséggel rendelkeznek, cseréjük elavultságuk és alacsony kapacitásuk miatt szükségessé vált.
A HLAVINA Kft. jelenleg még nem rendelkezik saját honlappal, domain névvel és webtárhellyel. Jelen projekthez kapcsolódóan, ugyanakkor marketingpolitikánk eladásösztönzési terveink részeként sor kerül egy saját honlap elkészítésére (280.000 Ft + ÁFA), valamint az ehhez szükséges domain név regisztráció és webtárhely szolgáltatás igénybevételére (13.900 Ft+ÁFA).
A honlap szerepet kap a támogatáshoz kapcsolódó tájékoztatási kötelezettségünk teljesítésénél, valamint jelentősége a cég általános ismertségének növelésében, piacbővítésében, az új profil bevezetésében is megmutatkozik.Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Hlavina Kft.
3600 Ózd Bajcsy-Zsilinszky út
Tel.: