Webdesign, weboldalkészítés
Frissítve: 2012-07-24
free html visitor counters


Magyarországon 1998-ban, a cég létrehozásakor még nem volt hagyománya a takarítási szakmának, azonban a régebbi uniós tagállamokban már akkor is komoly szakképesítéshez kötött tevékenység volt. Bíztam benne, hogy az uniós csatlakozáshoz közeledve Magyarországon is előbb-utóbb hasonló követelméyek lesznek. Hazánkban 2001-től van olyan takarítói képzés, amely Nemzetközi Épülettisztító Oklevelet ad. Cégvezetőként takarítói mesterképzésen is részt vettem, melynek vizsgafeladata a Vígszínház nagytakarítása volt. A régióban egyedül rendelkezem az Unióban elfogadott Master of Cleaning vizsgával. 2007 nyarán megalalkult az ÉPÉSZ (Épülettisztítók Érdekvédelmi Szövetsége), melynek régióvezetője vagyok. Természetesen a munkatársaknak az alapfokú vizsga is elegendő a munkavégzéshez. A szükséges szakmai ismeretek megszerzéséhez házon belül felnőttoktatást biztosítunk.

Fő profilunk a takarítás, célunk annak legmagasabb szinten történő végrehajtása akár egy kisebb cég alkalmankénti, akár egy nagyobb cég rendszeres megbízását teljesítjük. Ehhez kialakítottuk a megfelelő gépparkot, és biztosítjuk a szakképzett munkaerőt. Megbízóink többsége cég, de ez nem jelent kizárólagosságot. Lakossági megkeresés alapján vállalunk pl. festés utáni, vagy beköltözés előtti nagytakarítást is.

A professzionális takarításhoz a megfelelő tisztítószer igénye sem elhanyagolható. Ennek érdekében cégünk melléktevékenységként kialakította a kereskedelmi profilját a takarításhoz kapcsolódó higéniai adagolók, valamint azok töltőanyagának forgalmazására.

Hlavács Józsefné
Ügyvezető igazgató